Tiki Camp

DENEMARKEN | Eco-Glamping op het Deense eiland Langeland. Bell tenten, een dome en cabin voor 2 tot 5 personen. Met veel speelruimte, een pizza-oven, sauna en dierenopvang.

Eco-Glamping op het Deense eiland Langeland

Op het Deense eiland Langeland vind je Tiki Camp, het bijzondere vakantieadres van Nicki en Tirza. De zoektocht naar de perfecte plek om hun droom – een plek waar mens, dier & natuur in harmonie genieten – te verwezenlijken, eindigde op deze prachtige locatie in het groen. In de lente van 2018 verlaten ze Amsterdam om de eerste glamping van Denemarken te starten. Vandaag de dag is Tiki Camp een award winning eco-glamping waar je maar al te graag je vakantie doorbrengt. Vrijheid, blijheid, loskoppelen van de alledaagse drukte en niets anders dan genieten: wees welkom en ervaar zelf hoe bijzonder Tiki Camp is.

Glamping in een Bell tent, Tiki Star Dome of Tiki Cabin

Op de kleinschalige natuurcamping van Nicki en Tirza kun je luxe kamperen in een 6-tal accommodaties, stuk voor stuk prachtig gelegen en gezellig ingericht. De medium Bell tenten bieden plaats aan 2 volwassenen en 2 kinderen, de large Bell tenten zijn iets groter en hebben plek voor een extra kinderbedje. In de Tiki Cabin, gelegen aan de rand van de boomgaard, staat een tweepersoonsbed en kan eventueel een kinderbedje bijgeplaatst worden. Dan is er nog de Tiki Star Dome, de meest luxe accommodatie met een eigen badkamer, toilet, keuken, pizza-oven Ć©n zeezicht! Deze bijzondere accommodatie biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 kinderen, ook kan hier een extra kinderbedje bijgeplaatst worden.

Alle grote bedden (dus die voor volwassenen) hebben in het voor- en najaar elektrische dekens en de grote tenten en Dome hebben binnen een houtkachel. Verspreid over het terrein zijn meerdere gedeelde badkamers te vinden, er is een compleet uitgeruste keuken voor gemeenschappelijk gebruik en hoe leuk: alle accommodaties hebben een eigen tuintje met onder andere voorzieningen om op een vuurtje te koken.

Kindvriendelijke boerderij met veel speelruimte, een pizza-oven, sauna en dierenopvang

Nicki en Tirza hebben een duurzame manier van werken, met als doel om uiteindelijk helemaal zelfvoorzienend te worden. Bij de boerderij vind je ook de Tiki Sanctuary, een dierenopvang waar onder andere kippen, schapen en hangbuikzwijnen genieten van een gelukkig leven. In de tuin kun je verse kruiden plukken, voor een ultiem relaxmoment is er een sauna, er is een pizza-oven voor gemeenschappelijk gebruik en op de binnenplaats staat een schattige retro koffie-caravan met terras.

Op vakantie met kinderen? Met heel veel natuur en ruimte, een trampoline, boomhut met glijbaan, schommel en oude boerderij voertuigen om mee te spelen weet je zeker dat zij zich geen seconde zullen vervelen.

Ontdek de omgeving van Tiki Camp

Tiki Camp ligt op het Deense eiland Langeland, dat met een brug verbonden is met het grotere eiland Funen. Je logeert midden op het eiland, met twee stranden op slechts 2 kilometer afstand. Wat een toplocatie!

Beoordeel en schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *