FarmCamps, dat is vakantie vieren op de boerderij in een stoere safaritent. Het vrije gevoel van kamperen, gecombineerd met de luxe en het gemak van een compleet ingerichte accommodatie. Sommige tenten hebben zelfs een badkamer! FarmCamps werkt samen met verschillende boerderijen en plaatst de safaritenten op de mooiste plekjes in Nederland. Weidse uitzichten, polderlandschappen, gezellige beestenboel en héél veel vermaak voor kinderen, want wat is nu leuker dan de boer & boerin helpen op de boerderij en spelen met leeftijdsgenootjes?

Een FarmCamps vakantie met kinderen

Een vakantie op een van de FarmCamps boerderijen is voor veel kinderen een droom die uitkomt. Want hoe leuk is het om de dagen te vullen met konijntjes aaien, lammetjes knuffelen (of misschien wel een flesje geven), helpen met voeren, zelf roomijs maken, ponyrijden… Samen met leeftijdsgenootjes op avontuur, met skelters het terrein ontdekken, waterpret op mooie zomerdagen en ‘s avonds marsmallows roosteren bij een kampvuur. Slechts een greep uit de dingen die kinderen kunnen doen tijdens een glampingvakantie bij de boer. De activiteiten en faciliteiten verschillen per boerderij, maar dat er veel vermaak voor kinderen is staat in ieder geval vast. Wie goed meehelpt op de boerderij kan zelfs een boerendiploma halen!


FarmCamps Stolkse Weide

FarmCamps safaritenten voor 4 tot 6 personen

FarmCamps heeft verschillende soorten glampingtenten in hun aanbod, waardoor je het zo luxe kunt maken als je zelf wilt en er altijd wel een safaritent is die past bij jouw wensen. Benieuwd welke keuzes er zijn? We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

  • De FarmCamps Safaritent: hoewel dit de meest basic tent van allemaal is, ben je van alle gemakken voorzien. Er is een ingerichte keuken met stromend (koud) water, je slaapt op fijne bedden en zowel binnen als buiten is er ruimte om gezellig samen te zitten. Er is een grote speelkist, kachel, elektriciteit en je hebt een eigen toilet in de tent.
  • De FarmCamps Farmtent: deze tent beschikt over alles wat we noemden bij de Safaritent, plus een aantal extra’s. In deze tent heb je behalve een toilet ook een wastafel, er is warm water en in de keuken staat een espressomachine. Ook zijn er een barbecue en buitenverlichting.
  • De Farmcamps Ranchtent: de Ranchtent is nog een beetje luxer, hier heb je een toilet in de tent en een Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast de tent! Verder heeft de Ranchtent als extra een buitenkachel.
  • De Farmcamps Lodgetent: bij de Lodgetent ruil je de badtrailer in voor een complete badkamer in de tent. Ook zijn er een speelhut voor kinderen en hangmat aan de inrichting toegevoegd.
  • De Farmcamps Barntent: voor een super-de-luxe vakantie op de boerderij kies je de Barntent met vaatwasmachine in de keuken en een badkamer met toilet, wastafel, douche én ligbad. Let op, in deze safaritent is geen speelhut aanwezig.

Enthousiast? Kijk eens bij deze FarmCamps locaties:

Of bekijk alle locaties op de website van FarmCamps.

Handig om te weten voordat je een FarmCamps vakantie boekt:

  • Bij de meeste FarmCamps locaties mag je hond mee, hiervoor zijn een aantal tenten beschikbaar. Op het boerenerf moet de hond aangelijnd zijn.
  • Heb je een eigen paard of pony en wil je deze graag meenemen op vakantie? Dat kan bij een aantal locaties!
  • Op de meeste boerderijen is een klein winkeltje aanwezig en wordt er een broodjesservice aangeboden.
  • Extra’s als een verzorgd ontbijt of barbecuepakket worden op de meeste boerderijen aangeboden.