Hou je van kamperen, maar niet van de nachtelijke avonturen naar het sanitair gebouw? Overnacht je nacht graag op mooie plekken in de natuur, onder een tentdoek, maar ben je ook zeker niet vies van de nodige luxe? Het zal je vast niet ontgaan zijn dat je op steeds meer campings een safaritent met sanitair kunt huren. Benieuwd naar de mogelijkheden? We zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Safaritent met sanitair: van toilet tot bad op pootjes

 Met ‘safaritent met sanitair’ is nog lang niet alles gezegd, want er zitten nogal wat verschillen in. Soms is er alleen een toilet, maar steeds vaker ook een complete badkamer. Wist je dat je zelfs vakantie kunt vieren in een safaritent met romantisch bad op pootjes? Dit kan bijvoorbeeeld bij Kimaro Farmhouse in Frankrijk.

Gaat het je puur om het gemak dat je, wanneer je ’s nachts moet plassen, niet je tent uit hoeft? Dan is een safaritent met toilet een prima keuze. Vind je het fijn om alles voor jezelf te hebben, kies dan voor een safaritent met badkamer. Wil je écht lekker luxe vakantie vieren, kijk dan eens naar een accommodatie met ligbad.

Tip: houd er rekening mee dat het sanitair ook naast de tent geplaatst kan zijn. Soms moet je ‘buitenom’ naar het sanitair en in sommige gevallen is de ruimte ‘en suite’.

Een safaritent met sanitair voor een vakantie met kinderen

Niet alleen voor wie van lekker luxe houdt, maar ook voor gezinnen met jonge kinderen is een safaritent met sanitair een uitstekende keuze. Hoewel het z’n charme heeft en best gezellig kan zijn om zo nu en dan samen een uitstapje naar sanitair gebouw te maken, heeft een badkamer bij je accommodatie toch ook wel z’n voordelen. Zoek je een safaritent met sanitair voor een vakantie met kinderen? Kijk eens bij FarmCamps Stolkse Weide, favoriet bij veel kinderen!

Bij welke bijzondere campings kun je overnachten in een safaritent met sanitair?

In ons overzicht van safaritenten herken je degenen met privé sanitair aan het wc rol icoontje.