Ben je op zoek naar een originele logeerplek? Een bijzondere accommodatie die je niet elke dag tegenkomt? Overweeg een pipowagen! Ze zijn er in veel soorten en maten, romantisch voor jou en je geliefde of praktisch, gezellig en comfortabel voor het hele gezin. Twijfel niet, er is altijd wel een exemplaar passend bij jouw wensen en reisgezelschap. Verspreid over Nederland zijn tientallen pipowagens te vinden, de een op een rustig plekje midden in de natuur en de ander op een kleine, gezellige camping. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder of kijk alvast welke pipowagens we allemaal hebben verzameld.

Glamping in een pipowagen

Als je kiest voor een pipowagen, dan kies je voor een onbezorgde glampingvakantie. Heerlijk luxe overnachten met het vrije gevoel van kamperen. Bij aankomst staat alles al klaar, de bedden zijn opgemaakt en de vakantie kan meteen beginnen. Geen lange autoritten met de caravan, maar wel het comfort. Ideaal! Je hebt genoeg ruimte, een goed bed, een keukentje en vaak ook privé sanitair. Je logeert op de mooiste plekjes, in een prachtig groene omgeving met rust en ruimte om je heen. Even echt tijd voor elkaar, gezellig samenzijn en genieten van de kleine dingen… Dat is vakantie in een pipowagen.

Knus, bijzonder & comfortabel kamperen in een pipowagen

De vraag waarom een pipowagen nou eigenlijk zo leuk is lijkt overbodig. Als bij aankomst je oog valt op je logeerplek voor de komende nacht(en) gaat je hart sneller kloppen. Ze zijn zo ontzettend leuk om te zien! De buitenkant is prachtig verzorgd, geverfd in mooie kleuren en vaak is er een veranda met een gezellig zitje. Ook het interieur is met zorg samengesteld, alles past bij elkaar. Overal is over nagedacht, je bent van alle gemakken voorzien en geniet van een zorgeloos en comfortabel verblijf. Je kunt je vakantie of weekend weg zo luxe maken als je zelf wil!


Pipowagen de Kleine Wildenberg

Pipowagens in Nederland 

Wil je graag een ander stukje Nederland ontdekken of juist dicht bij huis blijven? Het kan allemaal! Pipowagens vind je verspreid over het hele land.

  • Zo vind je in het Friese noorden 2- en 4-persoons pipowagens bij Camping Welgelegen, vlakbij het water. Er is een kiteschool bij de camping en je kunt er heerlijke steenoven pizza’s eten.
  • Pipowagen de Kleine Wildenberg ligt op fietsafstand van het gezellige centrum van Deventer. Je logeert tussen de ezels en hoe heerlijk: deze pipowagen heeft een eigen hot tub!
  • Ook bij Camping Luna de Rolke kun je overnachten in een pipowagen. Deze camping ligt op de grens van Groningen en Drenthe en heeft allerlei leuke extra’s. Van kas met houtkachel tot theetuin; tof!

Welke pipowagen is jouw favoriet?

De mooie foto in de header is gemaakt bij Pipowagen de Kleine Wildenberg