Campings, glampings én Volkswagen busjes

Op Bijzonderecamping.nl verzamel ik, Lotte, de leukste campings en glamping accommodaties voor je. Ik houd je op de hoogte van trends en ik inspireer je om op pad te gaan en de wereld te ontdekken. Samen met je gezin, je partner, een groep vrienden of gewoon lekker in je eentje.

En naast alle mooie ontdekkingen en tips deel ik nog iets heel leuks met je: Volkswagen busjes! Samen met mijn vriend Job ben ik in 2021 gestart met Bijzondere Busjes, een bedrijf dat oldtimer Volkswagen (camper)busjes verhuurt. Na een fantastisch (volgeboekt!) eerste seizoen gaan we vol vertrouwen en met heel veel zin de toekomst tegemoet. Op naar veel mooie ontdekkingen, toffe roadtrips & bijzondere avonturen.

Wie is Lotte?

Van jongs af aan ben ik al gek op reizen; als wij vroeger op vakantie gingen stond mijn koffer ruim voor vertrek al klaar. De behoefte om alles van de wereld te ontdekken is alleen maar groter geworden. Een verre reis, waarbij je kennismaakt met een hele andere cultuur… Ik vind het prachtig! Maar ook dichter bij huis valt zoveel moois & leuks te ontdekken.

Van huis uit ben ik geen ‘echte’ kampeerder. Mijn vriend wel, en mede dankzij hem ben ik enorm gaan houden van kamperen. De rustgevende werking van buitenlucht, buitenleven, buitengeluk… In combinatie met de ongedwongen gezelligheid, de vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt, wanneer je zelf wilt. Heerlijk!

Heb je een vraag, tip of wil je graag samenwerken?

Heb je een vraag of tip? Wil je jouw camping of glamping aanmelden voor een vermelding op de website of heb je een ander idee voor een leuke samenwerking? Je kunt mij via de volgende kanalen bereiken: