Ben jij eigenaar van een bijzondere camping of glamping en zou je graag meer gasten willen ontvangen? Of heb je tijdens je vakantie een verborgen parel ontdekt en wil je deze tip graag met ons delen? Meld de locatie aan via onderstaand formulier (dit kan dus ook als je niet de eigenaar bent), dan nemen wij met alle plezier contact op met de eigenaar om de mogelijkheden voor een vermelding te bespreken.

Vrijblijvend aanmelden

  Wie komen in aanmerking voor een vermelding op Bijzondere Camping?

  Bijzondere Camping is een online platform met een verzameling van de meest bijzondere campings & glampings in Europa. Veelal kleinschalige campings; charmante kampeerterreinen met een fantastische ligging en persoonlijke aandacht van de eigenaren. Maar ook wat grotere hippe campings komen in aanmerking, zolang ze maar zorgen voor het echte ‘wauw-gevoel’ en zich onderscheiden van de massa.

  Van back-to-basic natuurcampings tot unieke glamping accommodaties, van kampeerplekken met privé sanitair tot toffe kampeermiddelen die je kunt huren; je vindt ze allemaal op Bijzonderecamping.nl.

  Alle locaties worden persoonlijk geselecteerd door eigenaresse Lotte Jongepier, een echte reisfanaat die houdt van het buitenleven. Een perfectionist die zorgt dat elke bijzondere camping de (online) aandacht krijgt die zij verdient.

  Wat doet Bijzondere Camping voor mijn bedrijf?

  • Bijzondere Camping draagt bij aan de online zichtbaarheid van jullie bedrijf en zorgt voor traffic op jullie eigen website.
  • Bijzondere Camping bereikt de juiste doelgroep voor jullie bedrijf en zorgt hiermee voor zeer waardevolle leads.
  • Bijzondere Camping verzorgt geen boekingen of reserveringen, je hebt dus zelf rechtstreeks contact met potentiële gasten.

  Meer weten? Vul bovenstaand formulier in of stuur een mailtje naar [email protected], dan stuur ik je alle informatie toe.