Bij het BoerenBed vier je vakantie op de boerderij. Een echte boerderij, die nog in bedrijf is en waar je mee mag kijken bij de dagelijkse werkzaamheden. Waar je wordt ontvangen door de boer & boerin en waar kinderen mogen helpen met het verzorgen van de dieren. Je verblijft in een comfortabele safaritent, compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Glamping bij de boer kan in Nederland, maar ook in de rest van Europa vier je vakantie op de boerderij. België, Duitsland, Zwitserland, Engeland, Schotland, Ierland, Wales, Frankrijk, Spanje… De keuze is reuze! Bij het BoerenBed heb je de keuze uit verschillende safaritenten, het aantal en type tenten verschilt per locatie.

De BoerenBed safaritent

De 6-persoons BoerenBed safaritent is van alle gemakken voorzien. Er is een slaapkamer met stapelbed, een slaapkamer met tweepersoonsbed en er is nog een knusse bedstede waar twee kinderen in kunnen slapen. De tent heeft een volledig ingericht keukenblok met koud stromend water, een houtkachel waar je op kunt koken, een bank, eettafel en toilet.

Er is geen stroom in de tent, dus voor licht in de duisternis zijn er sfeervolle olielampen en kaarsjes. In plaats van een koelkast is er een koelkist, de koelelementen haal je in de boerderijwinkel. Buiten vind je een picknicktafel, twee luie stoelen en een buitenkachel die tevens dient als barbecue.

Bij het BoerenBed heb je altijd privé sanitair

Elke tent heeft een privé douche, deze bevindt zich bij de boerderij, naast de tent of in de tent. Ook fijn: al het beddengoed is inbegrepen, het tweepersoonsbed is opgemaakt en er ligt een handdoekenpakket klaar per persoon. Wat een luxe!

Boerenbed douche naast tent

4-persoons BoerenBed safaritent

Op een aantal locaties staat ook een iets kleinere uitvoering: de BoerenBed tent voor 4 personen. Deze tent heeft dezelfde voorzieningen als de 6-persoons safaritent, alleen is deze een stukje kleiner en zijn er twee slaapplekken minder.

Wat is het BoerenBed?

Veel boeren en boerinnen vinden het hartstikke leuk om mensen kennis te laten maken met het boerenleven. Maar als je een boerderij draaiende moet houden ontbreekt het aan tijd om ook nog een logeerconcept op te zetten. Het BoerenBed heeft hier iets op gevonden: zij zorgen voor de accommodaties, de boekingen en administratie, zodat de boer & boerin zich kunnen focussen op het ontvangen van de gasten. Een bijzondere samenwerking!

Onze favoriete BoerenBed locaties

Zin in een vakantie bij de boer? Kijk eens bij: