Een boomhut overnachting staat garant voor een bijzondere ervaring. Hoog tussen de bomen geniet je van prachtig uitzicht, het geluid van ritselende bladeren, kwetterende vogeltjes… Perfect voor een romantisch weekendje weg met z’n tweeën, maar ook voor een avontuurlijke overnachting met je gezin. Met wie ga jij de boom in?

Boomhut overnachting: favoriet bij kinderen!

Met een boomhut overnachting doe je je kinderen een groot plezier, want hoe stoer is het om hoog tussen de bomen in slaap te vallen? Het slapen in een boomhut is voor kinderen al een avontuur op zich, maar sommige plekken hebben nog nét dat beetje extra. De boomhut bij vakantiepark Landal Miggelenberg heeft bijvoorbeeld een glijbaan. Favoriet bij kinderen!

Romantisch overnachten in een boomhut

Wist je dat een boomhut ook perfect is voor een romantische overnachting met z’n tweeën? Tussen de bomen op enkele meters hoogte heb je lekker veel privacy. Rust, ruimte en echt even tijd voor elkaar, dat kun je verwachten als je een boomhut overnachting voor twee boekt! Voor een extra romantisch verblijf boek je een boomhut bij Treelodge in de Antwerpse Kempen, heerlijk luxe met een vrijstaand bad, houtkachel en de mogelijkheid om een hot tub te huren.

Boomhut met bad bij Treelodge in België
Boomhut met bad bij Treelodge in België

Waar kun je overnachten in een boomhut?

Op steeds meer plekken kun je overnachten in een boomhut. De meeste boomhutten die je op Bijzondere Camping tegenkomt staan op een camping of vakantiepark, maar er staat ook een echt boomhuttenkamp tussen! Benieuwd welke opties er allemaal zijn? Bekijk de mogelijkheden voor een glampingverblijf in een boomhut.

De mooie foto in de header is gemaakt bij Treelodge