Tendi verhuurt compleet ingerichte safaritenten op campings in Italië, Frankrijk, Duitsland en Zweden. Van een goed uitgeruste keuken tot opgemaakte boxspringbedden; aan comfort geen gebrek tijdens een verblijf in een Tendi safaritent, er zijn zelfs tenten met een eigen badkamer! Benieuwd wat je kunt verwachten als je boekt bij Tendi? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje, inclusief een overzicht van onze favoriete locaties.

Van charmecamping tot agriturismo

De safaritenten van Tendi vind je op kleinschalige tot (middel)grote campings. Kampeerterreinen met een mooie ligging, bijvoorbeeld aan een meer of bij een kasteel, waar veel vermaak voor kinderen is of waar je juist in alle rust van je vakantie geniet. Tendi biedt voor ieder wat wils! De locaties worden zorgvuldig gekozen, uitstekende service is een van de criteria die wordt meegenomen in het selectieproces.

Safaritenten en lodgetenten van Tendi

Tendi heeft drie verschillende glampingtenten: een safaritent, safaritent met badkamer en een lodgetent met badkamer. Welke accommodaties er zijn verschilt per locatie. Alle tenten zijn ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed en een stapelbed. De keuken is voorzien van een fornuis, koelkast met vriesvak, servies en kookgerei. De tenten met badkamer beschikken over vaste verlichting en stroom.

Benieuwd naar onze favoriete Tendi locaties?

Frankrijk:

Italië:

Zweden:

Duitsland: