Camping Huttopia Etang de Fouché

FRANKRIJK | Camping aan een meertje in de Bourgogne, vlakbij natuurpark de Morvan. Met kampeerplekken, glamping en een zwembad (153 plekken).

Huttopia camping aan een meertje in de Bourgogne

Camping Huttopia Etang de Fouché ligt op een heerlijke locatie in het hart van de Bourgogne, aan de oever van een meertje en vlakbij natuurpark de Morvan. Op de camping geniet je van waterpret, gezelligheid en ontspanning, in de omgeving is van alles te zien en ontdekken. Kastelen, abdijen, wijngaarden, idyllische dorpjes, prachtige natuur… Geniet van alles wat dit deel van Frankrijk te bieden heeft!

Groene camping met kampeerplekken en huuraccommodaties

De groene camping heeft voor iedereen een fijne plek. Kampeerders kiezen voor een natuurkampeerplek zonder stroom, een comfort plek met stroom of een camperplaats. Geen zin in gesjouw? Boek dan een van de glamping accommodaties, geschikt voor 4, 5 of 6 personen en van alle gemakken voorzien. Blijf dicht bij het echte kampeergevoel in een eenvoudige safaritent of kies een luxer exemplaar met badkamer. Wie graag in een huisje verblijft kan kiezen voor een chalet of de gezellige 4-persoons roulotte pipowagen.

Zwembad, terras, meertje, waterglijbaan & activiteiten

Vakantie bij Camping Huttopia Etang de Fouché is een feest voor het hele gezin. Terwijl jij door een tijdschrift bladert op een ligbedje bij het zwembad vermaken de kinderen zich in het water. Ook het meer biedt eindeloos plezier: spelen op het strandje, spetteren in het water en met volle vaart van de waterglijbaan. In de zomer zijn er waterfietsen en kano’s te huur, ook staan er in het hoogseizoen leuke activiteiten op het programma. Op de camping vind je verder een speeltuin, jeu-de-boules baan, een gemeenschappelijke woonkamer en een gezellig terras waar je welkom bent voor een drankje of huisgemaakte pizza.

Kom je buiten het hoogseizoen? Kijk dan even op de website van Huttopia welke voorzieningen geopend zijn.

Ontdek de omgeving van Camping Huttopia Etang de Fouché

Wie tijdens de vakantie graag op pad gaat is bij Camping Huttopia Etang de Fouché helemaal op de juiste plek. De camping ligt tussen Parijs en Genève, in de buurt van Dijon en vlakbij Parc Naturel Régional du Morvan met prachtige bossen en meren. In de omgeving vind je kastelen, abdijen, pittoreske dorpen en natuurlijk de Bourgogne wijngaarden. Bezoek de Abdij van Fontenay (71 km), slenter door de straten van de prachtige stad Beaune (36 km) of maak een uitstapje naar Saulieu (28 km) en proef van de regionale specialiteiten. Geniet van een heerlijke vakantie vol cultuur, natuur, waterpret en culinaire verrassingen!

Beoordeel en schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *