Boek: Slapen onder de sterren

De beste campings, hutten en wildkampeerplekken in Europa

Slapen onder de sterren is hét boek voor avontuurlijke kampeerders. En ook als je (nog) niet zo avontuurlijk bent aangelegd, maar wel graag op bijzondere plekken in de natuur overnacht is dit boek een uitstekende reisgids. Met maar liefst 200 campings, wildkampeerplekken en glamping accommodaties zit er altijd wel een plek bij waar jij graag onder de sterren in slaap valt.

De beste plekken om te slapen onder de sterren én handige tips per land

De 200 plekken die de experts van Lonely Planet hebben geselecteerd zijn onderverdeeld in 22 hoofdstukken: eentje voor elk Europees land dat zich goed leent voor een nacht onder sterren. Elk hoofdstuk begint met een inleiding over de natuur en het landschap van het betreffende vakantieland, gevolgd door een aantal algemene tips. Waar mag je in dit land wildkamperen en wat is onmisbaar voor je kampeeruitrusting? Ook worden er veiligheids- en budgettips gegeven. Handig!

Van wildkamperen tot glamping in een boomhut

En dan de plekken: wauw! Het blijft mij verbazen hoe ontzettend veel bijzondere kampeerplekken en glampings er in Europa te vinden zijn. In dit boek staan weer net even andere bestemmingen dan wat je op Bijzondere Camping vindt. De geselecteerde locaties variëren van echt ongerept, denk aan wildkamperen op het strand, tot super-de-luxe glamping in een architectonisch kunstwerk. Ook handig: bij elke plek staat met een pictogram aangegeven in welke prijsklasse de overnachting valt en of het milieu- en/of gezinsvriendelijk is.

Ga jij slapen onder de sterren?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag, met behulp van dit fantastische boek, een droomvakantie onder de sterren uitstippelen? Slapen onder de sterren is eenvoudig online te bestellen via Bol.com.

Praktische informatie

Auteur: Lonely Planet
ISBN: 9789021590677
Prijs: €25,99
Verschijningsdatum: april 2022
Uitgever: Kosmos Uitgevers