Boek: Camping Crafts

Vrolijke freubels voor op vakantie

 

Van een gehaakte vlaggenlijn tot een gezellig picknickkleed; het boek Camping Crafts van Lisette Eikelboom staat vol met vrolijke freubels voor op vakantie. Lisette, ook wel bekend als Tante Setje, heeft haar eigen caravan gepimpt met allerlei toffe creaties en inspireert jou graag om hetzelfde te doen. Niet alleen ziet het er gezellig uit, het is ook hartstikke leuk en ontspannend om creatief bezig te zijn! Ze heeft gekozen voor projecten waar je niet al teveel bij na hoeft te denken, ideaal voor op vakantie dus.

Haken, breien, borduren en naaien

Lisette heeft een grote liefde voor handwerken en weet als geen ander wat voor een leuke, hippe dingen je zelf kunt maken. Haken, breien, borduren, naaien en DIY-en; de projecten in het boek zijn gevarieerd en verrassend. Sommige dingen, bijvoorbeeld waar je een naaimachine voor nodig hebt, zijn geschikter om voorafgaand aan de vakantie thuis te maken (leuk om in de stemming te komen!) en andere projecten zijn juist weer perfect om tijdens de vakantie mee aan de slag te gaan. Heerlijk voor wie niet de hele dag stil kan zitten en natuurlijk ook perfect om jezelf op een regenachtig dag bezig te houden.

Handig: boodschappenlijstje en ruimte voor notities

Bij elk project staat een lijstje met dingen die je nodig hebt, gevolgd door een uitgebreide instructie. Op de laatste bladzijde van elk project heb je ruimte voor notities, hier kun je bijvoorbeeld noteren welke kleuren of haaknaald je hebt gebruikt. Handig!

Zin om aan de slag te gaan met de projecten uit het boek van Lisette? Bestel Camping Crafts eenvoudig via Bol.com.

Praktische informatie

Auteur: Lisette Eikelboom
ISBN: 9789083079219
Prijs: €17,50
Verschijningsdatum: april 2021
Uitgever: Livres de Louise


De mooie foto’s van Lisette en haar creaties in dit artikel zijn afkomstig uit het boek Camping Crafts. De foto’s zijn gemaakt door Eva Hoekema op Camping Bij Ons in Groesbeek.