Review: Caravanity Camping Kookboek

Het Caravanity Camping Kookboek is een inspirerend kookboek voor op de camping. Leuke tips, makkelijk en lekkere recepten. Lees wat Tine er van vond…

Kookinspiratie op de camping

Tine, kampeerliefhebber, kreeg een exemplaar van het nieuwe Caravanity Camping Kookboek van Femke Creemers onder ogen. Lees haar enthousiaste reactie:

‘Het campingseizoen komt er weer aan. Alles rondom het kamperen begint weer te kriebelen. Hoe leuk is het, dat ik vandaag het Caravanity Camping Kookboek kreeg. Zo komen we gelijk in de stemming!

Een cover van een boek met hierop een gepimpte Constructam caravan en een gezellig gedekte tafel

Wat een super leuk boek zeg! Ik wist eerlijk gezegd niet wat ik ervan moest of kon verwachten. Eenmaal aan het bladeren en lezen werd ik heel erg enthousiast. Want inderdaad, regelmatig ben ik inspiratieloos als het op de maaltijd aankomt op vakantie. En al helemaal als ik op de camping sta met in onze caravan slechts twee pitjes om op te koken. Maar met dit leuke boek vol kookinspiratie, kom ik de vakantie wel door! Van voorgerecht tot toetje, alles staat erin. Ideaal voor als je snel en gemakkelijk iets leuks en lekkers op tafel wilt zetten. Wat ook nog eens heel fijn is, de maaltijden zijn ook kidsproof!

Kort samengevat een leuk, gezellig en fijn boek vol heerlijke, makkelijk te maken recepten. Met als extra’s ook nog leuke verhalen en mooie foto’s over fraai gepimpte caravans. Dit boek gaat zeker mee naar de camping. En dit weekend gaan we thuis alvast ‘testen’. Ik kan niet wachten, het ziet er te lekker uit…’

Praktische informatie:
Caravanity Camping Kookboek
ISBN: 9789021558530
Prijs: € 15,-
Uitgeverij: Kosmos