Tip: herfstvakantie bij de Lemeler Esch

Avontuur in de natuur

Kamperen in de herfstvakantie? Bij de Lemeler Esch in het Overijsselse Vechtdal worden leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. Lekker buiten in de natuur of, als het toch te koud of nat is, binnen in het Boscafé.

Herfst Doe Dagen
De herfst heeft haar intrede gedaan. De bomen kleuren langzaam oranje en het wordt steeds een beetje kouder. Maar echte buitenkinderen laten zich niet tegenhouden, die gaan lekker op avontuur in de natuur. Speciaal voor deze bikkels heeft natuurcamping de Lemeler Esch leuke activiteiten! In de herfstvakantie kun je op ontdekkingstocht naar de Lemelerberg, hutten bouwen, marshmallows roosteren, broodjes bakken boven het kampvuur en binnen wordt er geknutseld met materialen uit de natuur. Kinderen mogen lekker helemaal zelf bepalen wanneer ze wat willen doen. In het winkeltje haal je ’s morgens verse broodjes en een aantal avonden kun je een hapje eten in het Boscafé.

Kamperen met ‘goed weer garantie’ 
In de herfstvakantie geldt de ‘goed weer garantie’. Dat houdt in dat je alleen betaalt voor de nachten die je ook echt op de camping hebt gestaan, ook al had je eigenlijk langer gereserveerd. Zijn de voorspellingen echt somber en blijf je liever thuis? Dan kun je tot 2 dagen van tevoren kosteloos annuleren.

Warm en droog in een huuraccommodatie
De Lemeler Esch heeft nog een aantal huuraccommodaties beschikbaar tijdens de herfstvakantie. In een trekkershut, lodge of huisje weet je zeker dat je warm en droog zit. Toch wel fijn in deze tijd van het jaar!

Praktische informatie:
Wat? Herfst Doe Dagen
Waar? Natuurcamping de Lemeler Esch in Overijssel
Wanneer? 12 t/m 25 oktober 2019
Kosten? Gratis als je op de camping staat, anders 5 euro per dag