Daktentfestival bij Charmecamping de Vledders

Zaterdag 14 september

Daktenten zijn hartstikke hip! Logisch, deze manier van kamperen heeft namelijk veel voordelen. Je slaapt bijvoorbeeld lekker hoog, vooral in aanloop naar de natte en modderige herfst is dit fijn. Wil je alles weten over daktenten? Kom dan naar de tweede editie van het daktentfestival. Het festival vindt plaats bij Charmecamping de Vledders, een gezellige familiecamping met een unieke ligging in Nationaal Park de Drentsche Aa.

Daktentfestival

Enthousiaste daktent eigenaren verzamelen zich voor een gezellig kampeerweekend waarin ervaringen worden uitgewisseld en inspiratie wordt opgedaan. Als bezoeker ben je welkom op zaterdag 14 september. De toegang is gratis, wel even vooraf aanmelden via de site. Deelnemen met je eigen daktent kan helaas niet meer, de kampeerplaatsen voor het festival waren namelijk in juni al uitverkocht. 

Het programma

Op zaterdagmiddag delen de kampeerders hun ervaringen met bezoekers. Wildkamperen met een daktent, winterkamperen met een daktent, daktentkamperen met kinderen… Er worden allerlei verschillende thema’s besproken. Verder wordt er gedemonstreerd hoe je een daktent op- en afbouwt en natuurlijk kun je vragen stellen aan de ervaringsdeskundigen. Dus ben jij benieuwd wat een daktent allemaal te bieden heeft, kom dan gezellig langs bij Charmecamping de Vledders en laat je inspireren door de kampeerders en hun daktenten! In totaal zijn er 50 verschillende auto met daktent combinaties te bewonderen. 

Praktische informatie

Wat? Bezoekersmiddag Daktentfestival
Wanneer? Zaterdag 14 september van 14 tot 17 uur
Waar? Charmecamping de Vledders in Schipborg
Kosten? Gratis! Wel even aanmelden