Vier het buitenleven tijdens het Kampvuurfestival

Zaterdag 7 september

Pak je agenda erbij en zet een dikke streep door alles wat 7 september op de planning staat. Stichting de Groene Koepel organiseert de tweede editie van het Kampvuurfestival en daar wil je bij zijn! Benieuwd wat voor leuks je te wachten staat?

Muziek, workshops & meer

Zaterdag 7 september wordt GroepsNatuurkampeerterrein Scoutinglandgoed in Zeewolde omgetoverd tot een festivalterrein. Het Kampvuurfestival, een kleinschalig muziekevenement, is in het leven geroepen om het buitenleven te vieren.

Overdag staan er leuke workshops en activiteiten gepland. Doe mee aan een yogasessie, luister naar kampvuurverhalen en volg een lesje vuur maken. Of plof gewoon lekker neer in een strandstoel en geniet van het groen en de gezelligheid om je heen. Haal een zomers drankje en biologische lekkernij op het horecaplein en je dag kan niet meer stuk. Voor je het weet is de middag voorbij en barst het feest los met optredens van 15 kampvuurmuzikanten. Tip: kruip zelf in de huid van kampvuurmuzikant tijdens de workshop ukelele!

Ook voor kinderen is er genoeg te doen: campingspelletjes, broodjes bakken en natuurlijk gewoon lekker buiten spelen.

Blijf logeren op het kampeerterrein

Het programma duurt tot 22.30 uur en na afloop kan er gekampeerd worden. Dus pak je kans en maak er een gezellig kampeerweekend van! Zo hou je het buitengevoel nog even vast. Let op: wil je hier gebruik van maken, bestel dan geen dagkaart maar een kampeer- of weekendkaart. Toegang tot het festival zit hierbij inbegrepen.

Meer weten, het programma bekijken of tickets bestellen? Hier vind je alles over het Kampvuurfestival.