5x stoere campings voor vaders

Speciaal voor Vaderdag en voor toffe vader-zoon of vader-dochter uitjes zetten wij 5 stoere campings op een rij waar vaders met buitenkinderen zonder twijfel een heerlijke tijd zullen hebben.

Vaderdag op de camping

Zodra de derde zondag van juni nadert wordt het weer tijd om onze vaders in het zonnetje te zetten. Maak een lekker ontbijt op bed, koop een nieuwe gereedschapskist, ga samen naar een sportwedstrijd of… Neem je vader mee naar de camping! Speciaal voor Vaderdag en voor toffe vader-zoon of vader-dochter uitjes selecteren wij de 5 stoerste campings waar vaders met kinderen zonder twijfel een heerlijke tijd zullen hebben.

Buitenspeelcamping Lolotte in Gelderland
Voor vaders met kinderen tot en met 10 jaar die van buitenspelen houden is Camping Lolotte een fantastische plek! Hier kijkt niemand op van boom klimmende wildebrassen die onder de modder zitten. Lolotte organiseert  in het hoogseizoen stoere natuuractiviteiten waarbij de kinderen zelf creëren, ontdekken en beleven. Van natuurwijsheid tot aan scoutingactiviteiten. Samen vuurtje stoken, beestjes zoeken in het bos en modderkastelen bouwen! (fotocredits boven, onder en header: No Cheese Please)

Een kind speelt met pan en soeplepel in de modder

Camping Welgelegen in Friesland
Bij Camping Welgelegen laat je je vader zijn jeugd herbeleven in een retro-caravan met solex arrangement of slaap je in een getimmerde VW bus. Ga een dagje touren door de omgeving en neem hem de volgende dag mee naar de kiteschool. Lekker surfen samen! Iedere zaterdag is er een barbecue met vlees voor echte mannen en er worden regelmatig pizza’s geserveerd uit de authentieke steenoven.

Twee houten volkswagen busjes op het kampeerveld

Camping de la Semois in de Ardennen
Iets verder van huis; de Belgische Ardennen zijn er voor echte stoere mannen. Bij Camping de la Semois kun je vissen in de rivier, wandelen over de heuvels, mountainbiken en klimmen op de rotsen. Nog niet spannend genoeg? Waag je dan aan een vlottocht of een dropping, beiden staan garant voor een groot avontuur!

Een riviertje in de Ardennen met een grasveldje om op te zonnen

Netl de Wildste Tuin in Flevoland
De Wildste Tuin is alleen voor écht stoere vaders. Hier kan hij weer even kind zijn en zich helemaal uitleven in de enorme natuurspeeltuin. Aan een liaanslinger over het water, vies worden op de modderglijbaan, hutten bouwen in de bamboejungle en balanceren op boomstammen… Echte stoere vaders wagen zich aan het obstacle parcours met uitdagende hindernissen speciaal voor volwassenen. Na één dag heb je nog lang niet alles gezien en het is dan erg fijn dat er twee kampeerterreinen zijn!

Een moddervijver met spelende kinderen

Natuurkampeerterrein Beau Rêve in de Ardennen
Midden in de natuur van de Belgische Ardennen ligt Camping Beau Rêve. De ideale camping voor vaders die niet vies zijn van stoere outdoor activiteiten, afgewisseld met rustig genieten van de omgeving. Fiets en wandel door de omliggende natuur, waag je aan een mountainbiketocht door de wildernis, stap in een kano of maak een kampvuur.