3x bijzondere campers van Goboony

Te huur voor een roadtrip

Een roadtrip met een camper of kampeerbusje, ik denk dat iedereen daar wel van droomt! Lekker toeren richting het warme Zuiden, een trip door Oost-Europa, een mooie rondreis in eigen land of misschien wel op avontuur aan de andere kant van de wereld. Je hebt vast nog wel een lijstje met plekken die je graag wilt zien. Wat houd je tegen… Het gebrek aan een eigen kampeermiddel in ieder geval niet, want die kun je eenvoudig huren. En dat hoeft echt geen saaie of muffe sleurhut te zijn, er zijn ook hele toffe campers en kampeerbusjes te huur. Benieuwd waar je zoal uit kunt kiezen? Margje van Goboony heeft drie bijzondere campers voor ons op een rijtje gezet.

Amerikaanse schoolbus

Hoe gaaf is dit? Een echte Amerikaanse schoolbus die is omgebouwd tot een 8-persoons camper. Deze American Schoolbus International S1853 met bouwjaar 1987 komt oorspronkelijk uit New York. Wanneer je met deze indrukwekkende bus het kampeerterrein op rijdt trek je gegarandeerd veel bekijks. Het is een echte ‘old school’ eyecatcher van buiten, met moderne luxe van binnen. De bus is voorzien van een douche, toilet, waterinstallatie, airco, verwarming, keuken met koelkast en vriezer, navigatiesysteem, twee stapelbedden, een slaapbank en een zitje dat omgebouwd kan worden tot extra tweepersoonsbed. Ook ligt er een volledige kampeeruitrusting voor je klaar: van servies tot campingstoelen en zelfs een extra tent. Deze bijzondere camper is te huur voor een reis in Europa, waar zou jij naartoe gaan?

Stoere jeep met daktent

Het is misschien niet echt een camper, maar wel een heel stoer kampeermiddel! Deze Land Rover Discovery met daktent is te huur voor een reis in Europa. Er is slaapplek voor twee personen en er ligt een complete kampeeruitrusting voor je klaar, zelf hoef je alleen een slaapzak mee te nemen. Een roadtrip met deze jeep staat garant voor een en al avontuur. Onverharde wegen, bospaden, woeste natuur… De 4×4 kan het allemaal met gemak aan. Dus ga vooral van de gebaande paden, op zoek naar verborgen parels. Plekken waar je niemand tegenkomt en in alle rust samen geniet. Slapen doe je hoog en droog, dat is zo fijn een aan daktent. Je hebt geen last van natte en modderige grond dus het maakt niet uit waar je jouw huis op wielen parkeert.

Volkswagen busje

In een lijstje met bijzondere campers mag een Volkwagen busje natuurlijk niet ontbreken. Kate is een vrolijke hippiebus uit 1978, die na ruim 40 jaar nog steeds straalt in de originele oranje met witte lak. Het is een echt retro exemplaar, zowel van buiten als binnen. Voorin vind je twee stoelen, slapen doe je op de neergeklapte achterbank. Er is een keukentje met stromend water, koelbox en gasfornuis. Ook liggen er een tafel en stoelen voor je klaar. De gebloemde bekleding, het pop-up dak en de band voorop maken het geheel helemaal af. Dit leuke, goed onderhouden busje is te huur voor mooie roadtrips. Je mag er ook mee naar het buitenland, zolang je maar rustig aan doet want het is natuurlijk wel een oudje. Lekker relaxed toeren, raampje open, de wind door je haren… Het ultieme gevoel van vrijheid!

Over Goboony

Goboony is een platform waar campereigenaren en reizigers elkaar ontmoeten. Wanneer de campingeigenaar niet op reis is met de camper, kan het kampeermiddel gehuurd worden door iemand die er zelf geen heeft. Goboony wil iedereen de mogelijkheid geven om op avontuur te gaan en te genieten van het vrije gevoel dat je krijgt van (rond)reizen met een camper. Huur een camper van een Nederlandse eigenaar en ga vanaf huis op pad, of kies er eentje in het buitenland en combineer je roadtrip met een vliegreis. De mogelijkheden zijn eindeloos!