Boek: Buitengeluk – kamperen & logeren in de natuur

Met bijzondere campings en handige kampeertips

‘Buitengeluk – kamperen & logeren in de natuur’ is een vrolijke campinggids met veel bijzondere campings en handige kampeertips. De prachtige foto’s en uitgebreide omschrijvingen zorgen ervoor dat je, wanneer je het boek openslaat, direct in de vakantiestemming komt. Aan de hand van 30 adressen laten Marleen Brekelmans en Marleen van den Elsen je de mogelijkheden van kamperen & glamping in Nederland zien. Een ‘camping-bucketlist’ voor de echte kampeerder, met bijzondere campings én nieuwe ontdekkingen. Laat je verrassen!

Kamperen & logeren in de natuur

Voor doorgewinterde kampeerders is Buitengeluk perfect om in de stemming te komen voor een volgend bezoekje aan de camping. In het boek staan stuk voor stuk bijzondere campings, waar je het liefste vandaag nog je tent opzet. Is het ‘echte’ kamperen niets voor jou, maar wil je wel graag overnachten in de natuur zoals je op een camping doet? Marleen & Marleen laten je graag zien welke andere mogelijkheden er zijn. Een toffe huuraccommodatie op een idyllische camping, een Volkswagen busje, retro kampeerbus… Logeren in de natuur kan op zoveel manieren.

Benieuwd naar het boek Buitengeluk?

Zin om Nederland te ontdekken aan de hand van dit vrolijke boek? Of op zoek naar een leuk cadeau? Je kunt het boek bestellen in de webshop van Marleen Brekelmans of via Bol.com:


Praktische informatie
Auteur: Marleen van den Elsen en Marleen Brekelmans
ISBN: 9789043921800
Prijs: €17,50
Verschijningsdatum: 17 maart 2020
Uitgever: Kosmos Uitgevers

Over Marleen Brekelmans
Buitengeluk is het nieuwste boek van Marleen Brekelmans, bekend van van Bijzonder Plekje. Haar naam komt je ongetwijfeld bekend voor, Bijzondere Camping is een initiatief van Marleen. In 2019 heeft ze de website verkocht, maar de liefde voor kamperen & logeren is er nog steeds. Het boek Buitengeluk schreef Marleen samen met naamgenoot Marleen van den Elsen, een fervent kampeerder en voormalig campingeigenaar.