Boek: Ultiem buitengeluk – Kamperen & logeren in de natuur

Kamperen & glamping in Nederland en België

Leuk nieuws! 17 januari 2023 verschijnt ons nieuwe boek ‘Ultiem buitengeluk – Kamperen & logeren in de natuur’. Een reisgids vol unieke kampeer- en logeerplekken in Nederland en België. Aan de hand van 50 adressen laten Marleen Brekelmans (van Bijzonderplekje.nl) en Lotte Jongepier (van Bijzonderecamping.nl) je de mogelijkheden van kamperen & glamping zien. De prachtige foto’s zorgen ervoor dat je, wanneer je het boek openslaat, direct in de vakantiestemming komt. Deze ‘camping-bucketlist’ is het enige wat je nodig hebt voor een flinke dosis buitengeluk en een onvergetelijke (kampeer)vakantie.
 

Bestel ‘Ultiem Buitengeluk’

Kampeergids

Voor doorgewinterde kampeerders is Ultiem Buitengeluk perfect om in de stemming te komen voor een volgend bezoekje aan de camping. Het boek staat vol fijne campings waar je het liefste vandaag nog je tent, caravan, busje of camper neerzet.

Ultiem Buitengeluk is een vervolg op het boek Buitengeluk, welke verscheen in 2020. De inhoud van Ultiem Buitengeluk bestaat vooral uit nieuwe ontdekkingen + enkele ‘gouwe ouwe’ die ook in het eerste boek te vinden waren.

Foto: Netl Camping Kallumaan

Logeren in de natuur

Is kamperen niets voor jou, maar wil je wel graag overnachten in de natuur zoals je op een camping doet? Marleen en Lotte laten je graag zien welke andere mogelijkheden er zijn. Van boomhut tot tiny house;  logeren in de natuur kan op zoveel manieren. Wil je wel graag ‘echt’ kamperen, maar heb je geen eigen kampeermiddel? In het boek staan ook een aantal toffe kampeermiddelen die je kunt huren. Ga je op pad met een Volkswagen busje of kies je voor een kampeervakantie in een Land Rover met daktent?

  Foto: Buitenplaats Beekhuizen

Ultiem Buitengeluk bestellen?

Zin om Nederland en België te ontdekken met de tips uit het boek? Of op zoek naar een leuk cadeau? Je vindt het boek bij je vertrouwde (online) boekwinkel én in onze eigen webshop:

Bestel ‘Ultiem Buitengeluk’

 


Praktische informatie
Auteur: Marleen Brekelmans en Lotte Jongepier
ISBN: 9789043924504
Prijs: €20
Verschijningsdatum: 17 januari 2023
Uitgever: Kosmos Uitgevers