Must-have: boek Happy Campers

Het nieuwste boek van Femke Creemers van Caravanity staat vol met de mooiste gepimpte caravans. Een boek om te hebben!

Happy Campers – Geluk op wielen

Al heb je een hekel aan kamperen en ben je van plan om nooit te gaan, dit boek wil je hebben! In het prachtige salontafelboek Happy Campers staan meer dan 40 bijzondere caravans, campers en andere kampeermiddelen. Gepimpt, opgefleurd, aangepast en eigen gemaakt: van retro caravans tot moderne exemplaren. Geen ‘sleurhut’ is hetzelfde.

In de duinen staat een mintgroen Volkswagenbusje met perfect bijpassende caravan

Uit meer dan 200 inzendingen maakte Femke een selectie van de mooiste, leukste, hipste en meest bijzondere exemplaren. Per caravan werd een unieke locatie gezocht om het ‘fotomodel’ er zo mooi mogelijk op te zetten. Niet alleen op bijzondere campings als BuitenLand in Drenthe, maar in de duinen, het bos of zomaar een weiland in Friesland. Het leukste van het boek? Niet alleen dat het stuk voor stuk pareltjes zijn, maar ook dat de eigenaren aan het woord komen om enthousiast te vertellen over hun huis op wielen en kampeergeluk. Van dotje tot covermodel, van diepgewortelde liefde tot vrijbuiters.  

Rode oude brandweerwagen omgebouwd als camper, staat in het bos

‘Happy campers geeft het ultieme vrijheidsgevoel – Floortje Dessing’
Het boek, met maar liefst 256 pagina’s inspiratie, is een uitgave van Kosmos en geschreven door Femke Creemers. Femke begon enkele jaren geleden met haar website Caravanity, daarmee inspelend op de trend (of een trend in werking zettend) om je caravan te pimpen. Hoe en wat je moest doen om je caravan hip te maken, daar was veel te weinig informatie over te vinden totdat Femke haar website startte. Inmiddels is Caravanity uitgegroeid tot een ‘way of life’. Een beetje kampeerder gaat niet meer op pad met een standaard caravan. 

Een roze, blauw, witte caravan in het groen.

Het boek Happy Campers staat boordevol prachtige foto’s van Marijn de Wijs, die elke caravan en camper tot zijn/haar recht laat komen met haar fotografie. Kleurrijk, sfeervol en met mooie details. Wanneer je al die mooie huisjes op wielen op hun locatie ziet staan, wil je direct je koffers pakken. Pas op dat je niet jaloers wordt bij het zien van deze beelden!

Caravanity boeken
Happy Campers is inmiddels het vierde boek van Femke. Eerder verschenen bij Kosmos:

Dit nieuwe boek is een kroon op haar werk, het meest bijzondere boek van alle vier en een boek wat je op tafel laat liggen om keer op keer even op te pakken. Om inspiratie op te doen of gewoon bij weg te dromen, om te genieten en eindeloos door te bladeren. Hebben, hebben, hebben!

Cover van een boek met hierop een retro Eriba caravan bij een grote boom
Praktische informatie:
Titel: Happy Campers | Geluk op wielen
Auteur: Femke Creemers
Fotografie: Marijn de Wijs
Uitgever: Kosmos uitgevers
Prijs: € 25,00