Even voorstellen: de nieuwe eigenaren van BijRoozen op Leijland

Maak kennis met Daan en Marlien

Heb je het al gehoord? BijRoozen op Leijland heeft nieuwe eigenaren! De camping van Marja en Victor, voorheen bekend als ‘BijRoozen op het veld’, is overgenomen door Daan en Marlien.

Wie zijn Daan en Marlien?
BijRoozen op Leijland wordt de nieuwe woon- en werkplek van Daan, Marlien en hun twee kinderen. De kersverse campingeigenaren zijn in de buurt opgegroeid en kennen de regio dus goed. Ze kamperen graag, zijn echte levensgenieters en weten als geen ander wat Brabantse gastvrijheid inhoudt. Daan en Marlien maken het anderen graag naar hun zin en staan te trappelen om de eerste gasten te ontvangen!

Kleinschalige camping in Brabant
Voor wie BijRoozen nog niet kent: het is een kleinschalige, kindvriendelijke camping met 25 kampeerplekken, een 4-persoons houten Kota en vanaf 1 mei 2021 ook een sfeervolle Bell tent. De camping is landelijk gelegen in het Brabantse dorp Vorstenbosch en vlak langs het terrein stroomt het riviertje de Leijgraaf.

De kampvuuravonden en pizza-avonden blijven bestaan
“We zijn er trots op dat we het mooie werk van Marja en Victor mogen voortzetten. Dus wees gerust, de kampvuuravonden en pizza-avonden blijven bestaan!”. Daarnaast bruisen Daan en Marlien van de nieuwe ideeën. Verse broodjes bij het ontbijt, Bell tenten en wie weet wat de toekomst nog meer brengt.

Benieuwd naar de ontwikkelingen? Volg @leijland op Instagram voor leuke updates.