Volkswagen camper huren? Dit zijn de leukste!

Vrijheid blijheid!

Een roadtrip met zo’n toffe Volkswagen camper, dat wil toch iedereen? Lekker op je gemak toeren over landweggetjes, picknicken in het groen, kamperen op een mooie natuurcamping… Vrijheid blijheid! Zodra je achter het stuur van de Volkswagen camper kruipt verschijnt er een grote glimlach op je gezicht. Zou je graag een Volkswagen camper huren om op kampeeravontuur te gaan? We zetten 3 leuke opties voor je op een rijtje!

1. Huur een Volkswagen T2 camper bij Bijzondere Busjes in Gelderland

Bijzondere Busjes verhuurt verschillende Volkswagen busjes, waaronder deze leuke groene Volkswagen T2 camper uit 1978 met de naam Oscar. Het busje is het hele jaar door flexibel te huur, dus ook in het hoogseizoen kun je zelf bepalen op welke je dag je wilt vertrekken en hoe lang je het busje wilt huren. De Volkswagen camper heeft 5 zitplaatsen met gordel en 4 slaapplekken, waarvan 2 boven in de ‘daktent’. Deze vrolijke Volkswagen camper huur je inclusief een complete kampeeruitrusting en je kunt eventueel ook een bijzettentje reserveren voor extra slaapplek. Handig!

   

2. Volkswagen T3 camper Bertus staat voor je klaar in Friesland

Bertus Huren is ook al zo’n tof exemplaar! Bertus, een Volkswagen T3 camper uit 1984, wordt verhuurd door de familie Klaassen. Het camperbusje heeft 3 zitplaatsen met gordel, 2 slaapplaatsen en een complete kampeeruitrusting. Een tafel, stoelen, luifel, keukenblokje met koelkast, Omnia oven… VW camper Bertus is van alle gemakken voorzien voor een onvergetelijke vintage roadtrip! Zin om op avontuur te gaan met Bertus? Deze leukerd staat voor je klaar in Friesland.

 

3. Retro kamperen in de Achterhoek met een camper van Vauway

Vauway staat voor retro kamperen in de Achterhoek. Er zijn verschillende kampeermiddelen te huur, wie graag met een Volkswagen camper op avontuur gaat kiest voor de grijze Roadrunner uit 1980 of de blauwe Smurf uit 1983, beide Volkswagen T3 camperbusjes. Vauway heeft leuke routes door de Achterhoek uitgestippeld, als je hiervoor kiest zijn zelfs de campings al voor je geboekt. Ga je liever op de bonnefooi toeren door dit mooie stukje Nederland? Dat mag natuurlijk ook. Vrijheid, blijheid!

 

5 redenen om een vintage Volkswagen camper te huren

Waarschijnlijk ben je al lang bezig met het plannen van een roadtrip met een Volkswagen camper, maar voor wie toch nog twijfelt: 5 redenen om een vintage Volkswagen camper te huren.

  • Onthaasten, want echt snel gaat zo’n oud busje niet. Lekker op je gemakje toeren, raampje open een muziekje aan… en genieten maar.
  • Nostalgisch rijden, vooral als je met zo’n toffe Volkswagen T2 camper op pad gaat. Het grote stuur, de lange pook en ronkende motor nemen je terug naar ‘de goeie ouwe tijd’. En hoe leuk: bijna iedereen die je tegenkomt heeft wel een herinnering aan de iconische VW bus.
  • Van alle gemakken voorzien, want de Volkswagen campers worden allemaal verhuurd met een complete kampeeruitrusting. Ook worden ze met veel liefde en zorg onderhouden en huur je het busje altijd inclusief een goede verzekering.

Welke Volkswagen camper vindt jij het leukste?

Het is je vast al opgevallen dat er verschillende soorten vintage Volkswagen campers zijn. Het meeste zie je de iconische T2 camperbusjes, deze herken je aan de ronde vormen en het grote Volkswagen logo of reservewiel voorop. Maar ook de iets nieuwere, meer hoekige Volkswagen T3 camper is een vintage model dat we steeds vaker terugzien op de camping. Welk model vindt jij het leukste?