Winnen: maak kans op een nachtje kamperen in de Efteling

Slapen in het Sprookjesbos

Lees je dat nu goed, kamperen IN de Efteling? Jazeker! Natuurhuisje heeft een toffe winactie, waarbij je kans maakt op een bijzondere overnachting in het grootste, bekendste en meest magische pretpark van Nederland. Op drie verschillende locaties in het park worden eenmalig bijzondere slaapplekken gecreëerd, eentje daarvan is een verzameling van 6 kartonnen tenten.

Kamperen in het Sprookjesbos

Wat je kunt winnen? Een overnachting met z’n tweeën onder de Vliegende Hollander, met z’n vieren in een hut naast de nieuwe achtbaan Max & Moritz óf met maar liefst 12 personen in het Sprookjesbos. Die laatste is zonder twijfel favoriet bij kampeerliefhebbers, je slaapt namelijk in een knus kartonnen huisje die lijkt op een tent. Er staan zes tenten, elk geschikt voor twee personen.

Midden in een verlaten pretpark samen met vrienden of familie, Roodkapje die langs huppelt, Langnek die een oogje in het zeil houdt… Het lijkt wel een sprookje!

       

Hoe maak je kans?

Meedoen is simpel: stuur via de actiepagina van Natuurhuisje jouw meest sprookjesachtige motivatie in en wie weet ben jij komend voorjaar in de Efteling te vinden voor een bijzonder nachtelijk avontuur.