Tip: kampeerweek voor eenoudergezinnen op Groepscamping De Abbert

Samen zijn, samen doen & samen beleven

Op Groepscamping De Abbert geloven ze in de kracht van verbinding. Samen genieten van de natuur en het samen beleven van een onvergetelijke vakantie. Maar niet voor iedereen is samen op vakantie gaan vanzelfsprekend. Soms zijn er omstandigheden die dit lastiger maken, bijvoorbeeld als je ouder bent in een eenoudergezin.

Want laten we eerlijk zijn: het kan best spannend zijn om in je eentje een tent op te zetten, het is soms best vermoeiend om de kinderen de hele dag bezig te houden of gewoon minder gezellig om in je eentje op pad te gaan in de omgeving. Daarom biedt De Abbert diverse arrangementen aan met het doel mensen bij elkaar te brengen en een onvergetelijke ervaring te bieden waarbij iedereen zich welkom en onderdeel van de groep voelt.

Een helpende hand

Het eenoudervakantie arrangement op De Abbert is hier een perfect voorbeeld van. Het activiteitenprogramma bevat allerlei leuks voor kind én ouder, waarbij de kernwaarden van samen zijn, samen doen en samen beleven centraal staan. Ze richten een speciaal veld voor eenoudergezinnen in, zodat je altijd omringd bent door gelijkgestemden. Bovendien staat er altijd een helpende hand paraat voor het opzetten van de tent of het oplossen van eventuele problemen. Maar misschien wel het allerfijnste is dat er iedere avond voor je gekookt wordt. Of je nu gezellig aanschuift bij je medekampeerders of een avondje bij je eigen tent eet; zelf koken (en afwassen) is in geen geval nodig.

Het eenoudervakantie arrangement is bedoeld voor gezinnen met kinderen van 4 t/m 12 jaar en vindt in 2024 plaats van 22 t/m 28 juli. En wist je dat er ook een kampeerweek voor singles op het programma staat? Deze vindt plaats van 5 t/m 11 augustus.

Wat kan er nog meer bij Groepscamping de Abbert?

Op Groepscamping De Abbert is bijna alles mogelijk. Of je nu op zoek bent naar een fantastisch schoolkamp of een plek zoek voor een weekend weg met je beste vrienden; bij Groepscamping De Abbert ben je welkom. Schroom ook niet om contact op te nemen met de camping als je een geweldig idee hebt. Maatwerk is namelijk het sleutelwoord bij De Abbert, en ze denken graag met je mee over hoe jij jouw (kampeer)dromen werkelijkheid kan maken.