Winnen: verras je geliefde met een romantische glamping overnachting

Wie neem jij mee?

Het is bijna Valentijnsdag! En hoewel je natuurlijk geen speciale dag nodig hebt om lief voor elkaar te zijn, doen toch veel mensen op 14 februari een stapje extra. Ontbijt op bed, een grote bos rozen, een weekendje weg… Wil jij je geliefde dit jaar graag verrassen, maar heb je nog geen idee hoe of met wat? Doe mee met onze winactie en maak kans op een romantisch nachtje weg voor twee!

Wat je precies kunt winnen? Een overnachting in een hele bijzondere caravan op een hele bijzondere camping.

slapen in een bijzondere caravan van glaravans

Je eigen kampeermiddel mag je thuis laten, jullie slapen namelijk in een caravan van Glaravans. En dat is niet zomaar een caravan, maar een opgeknapte oldtimer. Erik voorziet de caravans van alle luxe en comfort die je verwacht bij een modern exemplaar, maar behoudt wel het vintage gevoel van de oude caravan. Het resultaat is prachtig! In welke Glaravan jullie precies slapen is nog niet bekend, er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe huurcaravan voor komend seizoen.

overnachting aan het beekdal bij Hoeve Springendal

Jullie overnachten bij Hoeve Springendal, deze camping ligt midden in de natuur in Twente. Het is een heerlijk plekje om je samen terug te trekken. Vanuit de camping wandel je direct het bos in en bij terugkomst kun je genieten van een kop koffie met huisgemaakte taart. Campingeigenaren Walter en Marian zijn gastvrij en behulpzaam, ze leggen hun gasten graag in de watten. Het meest romantische plekje op hun camping? Dat is ongetwijfeld aan het beekdal. Samen staren naar het water onder het genot van een goed glas wijn… Dat is toch heerlijk? Om het feest compleet te maken mogen jullie ‘s morgens aanschuiven voor een uitgebreid romantisch ontbijt.

kans maken?

Laat in een reactie op Facebook of Instagram weten wie jij zou willen verrassen met een romantisch nachtje weg. En zorg dat je ons volgt, de winnaar wordt namelijk op Valentijnsdag via social media bekend gemaakt.

Handig om te weten:
– De caravan mag je zelf ophalen in Hengelo. Geen trekhaak? Dan zet Erik ‘m graag voor je klaar bij Hoeve Springendal
– Datum in overleg o.b.v. beschikbaarheid
– Je wint 1 overnachting voor 2 personen (het is mogelijk om extra nachten bij te boeken)
– Inclusief uitgebreid romantisch ontbijt